Tips

Beste sport app? Vind hier een overzicht met de populairste apps!

beste sport app

beste sport appBeste sport app.
Ben je dol op sporten en ben je op zoek naar goede sport apps? Dan is het raadzaam om deze tekst goed te lezen. In dit artikel worden namelijk verschillende sport apps kort uitgelegd.

Je kunt aan de hand daarvan zelf de beste trainings app voor jou kiezen!

Het ligt er aan welke sport je wil beoefenen en wat je doelen zijn. Maar voor iedereen is er om te sporten een goede app, die je gaat ondersteunen en die het sporten leuker gaat maken.

Wat is de beste sport app?

Uitleg van de beste sport app

Er zijn verschillende sport apps die je kunt gebruiken om je afstanden vast te leggen. Je kunt bij een aantal sport apps ook je resultaten delen met je vrienden, maak van het sporten een uitdaging.

Hieronder vind je de beste sport apps met uitleg!

Runkeeper

Runkeeper is een leuke sport app die je snelheid, hartslag, routes, tijd en de calorieën die je verbrand hebt meet. Je kunt deze app gebruiken bij het hardlopen, maar ook als je gaat fietsen of skateboarden bijvoorbeeld. Ook kun je je prestaties eenvoudig delen met je vrienden.
Het is een gratis sport app.

Hardlopen met Evy

Hardlopen met Evy is een sport app, waarbij je wordt aangemoedigd tijdens het hardlopen. Je hebt diverse trainingsprogramma’s en afstanden. Je calorieverbranding en je snelheid worden ook bijgehouden. De basisversie kun je gratis gebruiken.

Runtastic

Met de Runtastic sport app worden je snelheid, hartslag, calorieën en afstand bijgehouden. De app is gratis te gebruiken en geschikt voor alle toestellen.

Strava

Je eigen prestaties bijhouden kan nu met de sport app genaamd Strava. Je ziet ook hoe anderen het er vanaf brengen. Het is een gratis app die beschikbaar is voor iOS en Android.

Nike + Running

Een goede hardlooppartner is de app Nike + Running. Je hebt hierbij alles wat je nodig hebt om beter en vaker hard te lopen. Er zijn onder andere GPS gegevens voor de run, maar ook coaching schema’s op maat die passen bij jouw doelen.

Endomondo

Met de sport app Endomondo worden sporten als fietsen en hardlopen nog veel leuker. Je wordt namelijk gemotiveerd en het wordt alleen maar leuker voor je gemaakt. Voor jou worden de afgelegde routes en statistieken bijgehouden in de beste sport app.

Sleep Cycle

De app Sleep Cycle houdt je slaapcyclus in de gaten en is handig voor als je even in slaap valt.

Polar Flow

Met de app Polar Flow kun je je activiteiten volgen en analyseren. Alles kun je ook draadloos synchroniseren vanaf de Polar Loop naar de Polar Flow service.

TomTom MySports

TomTom MySports zorgt ervoor dat je nu je sportactiviteiten in de gaten kunt houden en kunt uploaden vanaf je TomTom GPS horloge naar TomTom MySports.

Garmin Connect

Leg de focus nu nog meer op je fitness en je gezondheidsdoelen. Je prestaties in de gaten houden en alles vergelijken met anderen? Dat kan allemaal met Garmin Connect, een leuke en goede sport app.

Dit is slechts een overzicht van de meest populaire sport apps. Welke sport app het beste bij jou past is een kwestie van uitproberen.

Ken je iemand die dit ook interessant zal vinden?Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email